Documentatie tehnica 

Informatie maxima, up-datare continua si un serviciu oferit de inalta calitate. Acestea sunt caracteristicile distinctive ale documentatiei tehnice Iveco, un instrument esential care sa asigure suportul necesar clientului si activitatilor post vanzare. Serviciul garanteaza doua tipuri de activitati: setul complet de manuale si documentatia de la bord, tiparite in limba pietei pe care activeaza Iveco.

Documentatie Tehnica On-Line

Documentatia tehnica. Cand cunostintele sunt mereu disponibile.

Set complet de manuale

Setul complet de manuale
este disponibil atat pe hartie cat si in format electronic. Manualele de Reparatii sunt indispensabile pentur efectuarea intretinerii si a reparatiei vehiculelor. Aceste publicatii se adreseaza mai ales personalului specializat din service-urile Iveco, indicand prin descrieri si ilustratii, cu precizie, operatiile care trebuie facute. Manualele de reparatii permit tehnicienilor sa lucreze cu precizie pe vehicul, reducand la minim timpii de oprire si redand vehiculului performantele si fiabilitatea sa.

Documentatia de la bord

Manualele de utilizare sunt cel mai bun loc pentru a gasi descrierea vehiculului in detaliu, pentru a intelege utilizarea corecta si a cunoste perioadele si operatiunile de intretinere, cu scopul de a exploata cat mai profitabil caracteristicile vehiculului in deplina siguranta. Este esential pentru oricine conduce sa stie unde sunt centrele de asistenta post vanzare Iveco. Documentatia de la bordul vehiculelor Iveco contine o lista cu concesionarii si service-urile care pot fi contactate de clienti.

Aceste informatii sunt disponibile si online acesta fiind un instrument de importanta considerabila de unde se pot obtine informatii la orice ora 24 ore pe zi, 365 zile pe an cu avantaje majore pentru clienti.